Corona update

Corona update

Beste patiënten,

In verband met de Corona maatregelen zijn we lange tijd dicht geweest voor niet spoedeisende zorg. Inmiddels kunt u weer afspraken maken voor gewone zorgvragen die niet telefonisch afgehandeld kunnen worden.

Afspraken worden alleen telefonisch gemaakt, de elektronische agenda is buiten werking gesteld.

Er zijn voorlopig alleen 10 minuten afspraken mogelijk.

Kom alleen naar het centrum als u een afspraak heeft, of als u medicijnen gaat halen.

Parkeren op het terrein is niet meer toegestaan, alleen ‘kiss and ride’. Als u slecht ter been bent en moet parkeren, dan verzoeken we u dit tevoren aan te geven.

U wordt op de parkeerplaats opgevangen door een host en u krijgt een plaats in één van de wachtkamers. Het kan zijn dat u moet wachten in een partytent. Wij zorgen er voor dat u op ruime afstand van andere patiënten kunt wachten. De tenten zijn er voor uw veiligheid en níet omdat er bij ons Corona heerst.

U wordt verzocht tussen 10 en 5 minuten voor uw afspraak te komen. Als u vroeger komt, kan het zijn dat u nog niet wordt toegelaten. Als u te laat komt, wordt u zeker niet meer toegelaten.

Er is geen mogelijkheid tot uitloop, spreekuren moeten precies op tijd lopen om overbelasting van de wachtkamer te voorkomen. We kunnen alleen dan de noodzakelijke afstand van 1,5 meter garanderen.

Alleen als het echt nodig is, kunt u met een begeleider komen. Geef dit van tevoren aan a.u.b.

De hulpverlener draagt een mondkapje en als lichamelijk onderzoek noodzakelijk is ook handschoenen. Dit is om u te beschermen.

U mag niet komen bij de volgende klachten: benauwdheid, hoesten, keelpijn, erge hoofdpijn, braken of diarree, ernstige moeheid, verlies van smaak en dubbelzijdige oogontsteking. Neem contact op om uw afspraak af te zeggen en voor overleg als dit zich voordoet. Ook als u in de buurt bent geweest van personen die deze klachten hebben, wordt u verzocht te overleggen vóórdat u komt.

We willen er alles aan doen om verspreiding van Corona te voorkomen en vragen daarvoor uw begrip en medewerking.

Vriendelijke groet, Huisartsen de Vuursteen