Maatregelen rondom COVID-19

Maatregelen rondom COVID-19

Binnen de huidige Corona maatregelen kunnen wij onze zorg blijven verlenen. Hiervoor zijn een aantal aanpassingen noodzakelijk.   

 

Afspraken worden telefonisch en online gemaakt, aan de balie kunnen geen afspraken gemaakt worden om twee redenen, enerzijds om zo weinig mogelijk mensen tegelijk in de praktijk te hebben, anderzijds omdat wij u aan de balie om privacy redenen niet goed uit kunnen vragen en daardoor geen goede inschatting kunnen maken van de urgentie van de afspraak.   

 

 Kom alleen naar het centrum als u een afspraak heeft, of als u medicijnen gaat halen.  Alleen als het echt nodig is, kunt u met een begeleider komen. Geef dit van tevoren aan a.u.b.  

 

Wij dragen een mondkapje en als lichamelijk onderzoek noodzakelijk is ook handschoenen. Dit is om u te beschermen. Wij vragen u ook een mondkapje te dragen zodat we gezamenlijk alles doen om Corona te voorkomen.   

U mag niet komen bij de volgende klachten: benauwdheid, hoesten, keelpijn, erge hoofdpijn, braken of diarree, ernstige moeheid, verlies van smaak en dubbelzijdige oogontsteking. Neem contact op om uw afspraak af te zeggen en voor overleg als dit zich voordoet. Ook als u in de buurt bent geweest van personen die deze klachten hebben, wordt u verzocht te overleggen vóórdat u komt.  

 

We willen er alles aan doen om verspreiding van Corona te voorkomen en vragen daarvoor uw begrip en medewerking.